maanantai 23. huhtikuuta 2012

Lauantain vaatehankintoja


Lauantaina päätin vihdoin ja viimein käydä tuumasta toimeen ja poiketa Lindexille katsomaan, josko löytäisin sieltä täydennystä Vauvelssonin vaatevarastoon noin niin kuin kesää ajatellen.

Koska en viikonlopusta huolimatta jaksanut tällätä itseäni kovinkaan hehkeän näköiseksi, toivoin, että ulkona vihmova sade pitäisi enimmän porukan pois kaupungilta. Mitäpä sitä nyt kuitenkaan saattaa lauantaipäivältä odottaa – siis olihan siellä meitä.

Teinejä muotikuteissaan ja meikeissään, arvokkaasti pukeutunut vanhempi pariskunta, rennon tyylikkäältä näyttävä lapsiperhe, puheista päätellen muutamasta vastavihitystä vaimosta koostuva iloisesti pulputtava seurue – tällingissä hekin - , vanhempi herra kävelykeppinsä kanssa, nuori pariskunta tämän vuoden Gessleinejä työnnellen…… ja sitten olin tietenkin minä. Verkkareissani, lenkkareissani. Tukka nutturalla, meikittä, rikkinäisen (joskin rikkinäisyys on sellaista, ettei sitä huomaa) laukkuni kanssa. Ei hitto. Ovesta sisään käveltyäni minun teki väistämättä mieli kääntyä takaisin ja painua kotiin laittamaan edes ripsiväriä, sillä sovin ja sulauduin siihen joukkoon kuin turkinpippuri keskelle astiaa, joka on pullollaan sokerisia, pehmoisia ja hempeän värisiä vaahtokarkkeja.

Entä sitten, kysyi pieni ääni pääni sisältä. Onko minun pukeutumiseni jonkun muun asia, tarvitseeko minun pukeutua muita varten? Kuuluuko se ylipäätänsä kellekään? Kai ihmisillä luulisi olevan parempaakin tekemistä kuin hihitellä keskenään, että katsopas Maija tuotakin tuolla. Ja ellei, niin onko se oikeastaan minun ongelmani? Kääntäkööt katseensa pois, jos häiritsee.

Näihin ajatuksiin uppoutuneena sain kuin sainkin itseni menemään kauppaan.

Tarkoitus oli etsiä ainakin muutamat veluurihousut – sellaiset ihanan pehmoiset, joissa on resori sekä vyötäröllä että lahkeiden suissa. Verkkokaupassa värejä oli vain vähän, joten luonnollisesti ajattelin liikkeen valikoiman olevan edes hieman suurempi. Vaatteitahan siellä kyllä oli, sellaisiakin, mitä verkkoputiikkiin ei ollut listattu, mutta veluurihousujen värivalikoiman osalta kokoelman voi kyllä sanoa olevan ihan yhtä onneton kuin nettikaupan puolellakin.

Vaikka housujen osalta reissu ei mennyt ihan niin kuin olisin toivonut (enemmän veluuria, enemmän värejä…) niin jotain minä kuitenkin löysin;
-          Pinkit veluurihousut, 86 cm (8,95 €)
-          Vaaleanpunaiset legginsit, 86 cm (8,95 €)
-          Kahdet valkoiset legginsit, 86 cm (17,90 €)
-          Pinkki body valkoisin tähtikuvioin 86 cm (8,95 €)
-          Vaaleanpunainen body (8,95 €)

Yht. 35,80 €.

Ihmettelet ehkä hintaa ja ajattelet, että matematiikan kurssi voisi tuollekin raukalle olla tarpeen, mutta ei. Lindexillä on aika usein näitä ”Ota kolme, maksa kaksi”- tarjouksia, jollaista tälläkin kertaa hyödynsin. Käytännössä siis maksoin näistä kuudesta tuotteesta neljä, loput kaksi tulivat siihen ikään kuin kaupan päälle.

Ihan hyvä lisäkin tämä kesävaatevaraston jatkoksi oli, mutta vielä pitäisi suunnistaa etsimään lisää – juurikin noita samperin veluurihousuja, joita en tunnu löytävän mistään. (Onko yhdet valkoiset veluurihousut muka liikaa vaadittu???) Tänään olisi tarkoitus niitä mennä katselemaan, samalla, kun kaupungille on muutakin asiaa.

Kuvia en tähän nyt näistä ostoksistani laita, sillä olen aikeissa tehdä sellaisen ”Vauvelssonin kesävaatteet”- nimisen postauksen, josta sitten voi halutessaan näitä em. tuotteitakin katsella.

Tällä erää lähden keittelemään aamupuurot Vauvelssonille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turhien mainosten ja roskapostirobottien varalta toistaiseksi käytössä sanavahvistus.

Kiitos kommentistasi!