tiistai 17. huhtikuuta 2012

Päivän suunnitelmia


Eilinen päivä todellakin sujui aivan loistavissa tunnelmissa. Energiaa riitti, jaksoin puuhastella Vauvelssonin kanssa kaikkia niitä asioita, joita päivään halusinkin mahduttaa. Illalla kävin nukkumaan hyväntuulisena ja kevein mielin, enkä niin kuin Laiskoina Päivinä: syyllisyydessä ja ”Olen varmasti maailman surkein äiti, koska en jaksanutkaan tänään tehdä kaikkea sitä, mitä olin alun perin suunnitellut”- fiilingeissä rypemistä.

Tämän päivän ohjelmaan kuuluu pakollisten imurointien ja lattian kuurauksien lisäksi myös äitiysneuvolakäynti, niistä kuulumisista lisää sitten myöhemmin. :)

Säätä tässä nyt seurailen, sen mukaan täytyy sitten suunnitella päivän ohjelmaa.

Koiraa on tietysti käytettävä pihalla ihan säästä riippumatta, muusta ulkoilupuolesta en vielä osaa sanoa mitään. Mutta yleensähän me ulkoillaan päivittäin, ellei sairaus tai täysin sopimattomat kelit sitä estä.

Päivittäin toistuviksi vakinaispuuhiksi meille on muodostuneet lukuhetket ja tavalla tai toisella toteutuva musisointi.

Käytännössä lukuhetket järjestetään niin, että minä luen satuja ja loruja – ja yritän kovasti saada neidin viihtymään sylissäni, jotta sitä lepoakin hänelle tulisi sen ainaisen tukka putkella viilettämisen rinnalle. Loruleikeistä Vauvelsson pitää myös kovasti, ja niilläkin sitten piristetään päivää. Yksi uusi, vaihtelua tuova asia meillä on myös nuo levyille luetut satukuunnelmat.

Musisointi taas toteutetaan siten, että minä joko
a)     Soittelen ja lauleskelen lastenlaulut itse
b)     Kuuntelemme niitä jostain muualta.
Se ja sama, kumpainenkin vaihtoehto ilostuttaa ja tanssittaa tyttöä kovasti.

Eli näitä nyt ainakin. Mikäli tulee sadepäivä, voitaisiin vaikka maalailla sormiväreillä, näperrellä muovailuvahalla tai leikkiä vesileikkejä. Jotain vähän erilaisempaa kuitenkin, sellaista, mitä ei joka päivä tule tehtyä.

Tästä on nyt hyvä siirtyä aamupalalle, äitiysneuvolakäynnistä kirjoittelen sitten viimeistään illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turhien mainosten ja roskapostirobottien varalta toistaiseksi käytössä sanavahvistus.

Kiitos kommentistasi!